Er herreværelset lidt tomt? Hæng en Lamborghini på væggen!

Det gjorde fabrikken nemlig selv med denne prototype af Diablo VT

Hvis det der med indretning ikke er din stærke side, eller du måske bare ikke har nået det endnu, kan én ting redde hele hyblen.

Nemlig en Lamborghini Prototype. Ja, faktisk gjorde fabrikken det selv. For man skulle vise den seneste Diablo-udvikling,  Viscous Traction eller bare VT, frem i 1999, hang man den simpelthen op på en væg.

Bilen er da også bygget som til rent show og shine. Hvilket betyder, at den er bygget i 1:1 af den endelige produktionsmodel. Altså næsten.

Rullende karosseri
For karosseriet er der. Det samme er kabinen. Der mangler bare to ting – motoren, den 5,7-liters V12’er med 492 hestekræfter og 580 newtonmeter, nåede aldrig ned bag føresædet. Ligesom den sekstrins manuelle gearkasse heller aldrig blev koblet til.


Alligevel fandt Audi noget, at bruge det rullerende karosseri til, da man overtog Lamborghini i 2001. Man hang simpelthen bilen op inde i Lamborghinis gamle fabriksbygning, på en hvid væg som ingen rigtig vidste, hvad man skulle bruge til, efter produktionen blev flyttet.

Vægdekoration på auktion
Bygningerne er siden blevet til et Lambo-museum. Museo Lamborghini hedder det, og du finder det på adressen: Via Modena, 12, 40019 Sant’Agata Bolognese BO, Italien.

Men den Arancio Borealis-farvede (det er Lamborghini-sprog for orange, btw) tyr er ikke længere at finde på museumsvæggen. På et tidspunkt solgte fabrikken nemlig bilen til den excentriske bilsamler John Atzbach.

Han vil nu sælge ‘bilen’ videre, og derfor er den sat til salg på en auktion i USA til juli.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af ‘bilen’.


Reklame: