Er du klar til sommer og sejl?

Er du klar til sommer og sejl?

Dette indhold er sponsoreret.

Selvom vi har haft den koldeste april i over 30 år, og maj heller ikke er startet ud på den bedste måde vejrmæssigt, så er sommeren lige om hjørnet. Samtidig har Covid-19 sat en stopper for eventyr uden for Danmarks grænser, hvilket gør, at vi er blevet tvunget til at nyde Danmark og den skønne natur. Hertil er bådture en af de bedste måder at opleve både den danske natur, det danske dyreliv og de danske byer på. Nedenstående er derfor en guide til, hvordan man kan opnå de bedste bådture.

Gør din båd klar

Dem der har en båd, ved det – så snart det gode vejr begynder at melde sig, så skal der graves i garager og værksteder for at finde alt det udstyr frem, der er nødvendigt for idriftsættelsen af båden. Der er nogle essentielle ting, der er vigtige at have styr på for, at idriftsættelsen går som smurt.

Det er først og fremmest vigtigt, at ens båd er dækket godt af, da den skal beskyttes for det skiftende danske vejr. Det er derfor en rigtig god idé at finde en pressing af høj kvalitet, som for eksempel den prisstærke seacover bådpresenning. Seacover kan bl.a. købes hos Marineudstyr.dk, hvor den også vil blive leveret i en praktisk bæretaske.

Når der er styr på beskyttelse af båden, er det tid til at vokse siderne på båden. Dette kan med fordel gøres med en god marine pastavoks. Så vil båden komme til at skinne, den vil være godt beskyttet og holde længere.

Så er der styr på det udvendige udseende, hvorefter det er tid til at få styr på det indvendige. Giv din båd en forårsrengøring ved at komme af med alt snavs, den kan have samlet over vinteren. Det er vigtigt ikke at vokse skridsikre områder, de skal blot vaskes med vand og sæbe.

Planlæg din(e) tur(e)

Der er mange smukke ruter og områder, man kan udforske i det danske farvand. Gør derfor brug af det gode internet til at finde ud af, hvilke områder eller ruter, der bare skal opleves fra kysten. Det kunne for eksempel være Det Fynske Øhav, der byder på masser af smuk natur på de mange øer, samt den smukke sydfynske kyst.

Dette er blot et forslag, for den danske kyst byder på mange naturskønne ruter. Det kan også være en mulighed at undersøge muligheden for at overnatte i shelter. På den måde får man oplevelser både til vands og til lands – og man kan gøre brug af de faciliteter en shelterplads byder på.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk