Er det her bilen med verdens sjoveste navn?

Når det kommer til konceptbiler, får kreativiteten ofte meget frit løb. Vi har fundet et godt eksempel hos Dodge.

Det er ikke kun på designsiden, at det kan stikke af får bilproducenterne. Når det kommer til konceptbiler, får kreativiteten ofte meget frit løb… eksempelvis hos Dodge.

Hvad er det bedste bilnavn nogensinde? Folkene i konceptafdelingen hos Dodge har et bud.

Bilen, ingeniørerne har skabt, er helt fantastisk – primært fordi Dodge har kaldt den Challenger Holy Guacamole. Bedste bilnavn nogensinde?

Helt konkret har konceptafdelingen fået lov at gå amok på en Challenger udstyret med R/T Scat Pack Widebody 50th Anniversary-pakken. Ja, det er i forvejen et laaaangt navn.En af forklaringerne på navnet skal nok findes i bilens farve. Den er nemlig ‘råden avocado-grøn’. Hvorfor Dodge lige har valgt at gå den vej, skal vi lade være usagt, men sjovt er det.

Der skal nok være købere
Måske er det for at hylde den originale Challenger, som havde sin storhedstid i 1970’erne. For 70’er-temaet fortsætter i kabinen. Mere om det lige om lidt. For vi skal lige nå at runde bilens enorme 20″ hjul, den ekstra Mopar stramme Mopar-undervogn og kølerhjelmen der nu har fået sig et ‘scoop’.

Og så er der jo kabinen. Indvendig er bilen nemlige næsten lige så fremragende som dens navn.

Grønne og gule skotstern er kombineret med træbeklædning – hvilket oser af 70’erne. Spørgsmålet er vel egentlig bare, om Dodge ikke bare skal se at få en produktion op at stå? Der skal nok være købere…

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af….Holy Guacamole!Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk