Er det dødsstødet: Top Gear Test Track skal nedlægges


jeremy-clarkson-does-one-last-lap-of-the-top-gear-test-track-97753_1

Den eller så berømte bane kan meget vel snart være fortid

Først blev Clarkson fyret på gråt papir i marts 2015. May og Hammond fulgte frivilligt efter. Sammen har de tre siden skabt The Grand Tour. Så kastede den nye Top Gear-vært, Chris Evans, håndklædet i ringen via Twitter. Og nu ryger også den berømte ‘Top Gear test track’, ser det ud til.

Dertil kommer, at det blot er to måneder siden, selskabet, der driver ‘Top Gear Test Track’ i det daglige, måtte dreje nøglen om og annullere alle bookinger på grund af stærkt faldende efterspørgsel.

JÆVNES MED JORDEN
Står det til Waverley Borough distriktstråd, skal området omkring Dunsfold Aerodrome omdannes til boligområde.
For BBC-programmet Top Gear betyder det, at der skal findes ny lokation til de celeber testkørsler, hot laps og frem for alt et nyt sted at afvikle programmet fra.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Den berømte ‘Top Gear Test Track’ ligger nemlig på den nedlagte flybase, der nu altså endnu engang står til at skulle nedlægges.

ALT SKAL VÆK
Hvis det går, som distriktsrådet stemte igennem allerede i december 2015, skal området omdannes til 1.800 huse og lejligheder samt et spirende forretningskompleks, der også vil inkludere pubs og restauranter. Der skal også gøres plads til plejehjem, ferierestors og endda skoler. Det skriver det engelske medie Car Throttle.

Så hvis BBC lader det ultra-detroniserede Top Gear få endnu sæson, bliver det altså formentlig i helt nye omgivelser.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:
Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk