Her er den RS2 coupé, Audi aldrig byggede


Kun som Avant! Sådan sagde Audi dengang i 1994, da RS2 kom til verden. Men hva’ nu hvis?

Lige det spørgsmål har vi heldigvis fået svaret på her mere end et kvart århundrede efter. At det alligevel skulle tage 26 år for nogen at finde ud af, at en Audi RS2 som coupé har en rasende god idé, forstår vi altså ikke helt.

Men nu har tunerne hos Prior Design altså set lyset. Bilen bygges på basis af Audi 80, og tyske Jean Pierre Kraemer fra JP Performance har givet en hånd med.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Hele arbejdet har da også taget fire måneder at gøre færdigt. Men nu er resultatet her. Og hvilket resultat! Selv siger Prior Design at man ikke kun har kigget på den gamle RS2 Avant men også på det mere moderne Audi RS-program.

LÆS OGSÅ: BMW får megabøde – pyntede på salgstallene

Det mest åbenlyse RS2-hints finder vi da også over bilens front og bredbyggede bagparti. Intet at klage over der. Faktisk er det svært at sætte en finger på noget ved den brutale coupé.

Den ligner næsten en racerbil. Og vil du have din gamle Audi 80 til at se sådan ud, skal du skynde dig. For tunerne bygger kun 40 kit i alt. Så mangler vi kun drivlinjen!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Billederne herunder er kun computertegninger, vi savler dog allerede.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne.

NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk