Episk road trip: Denne gut kørte sin GT-R helt til Mount Everest


imageshandler-7

Det tog Kah Chuan 18 måneder at planlægge turen. Til gengæld kørte han fra Singapore til Mount Everest – helt til det punkt hvor ingen almindelig bil må komme længere.

Turen på vejene omkring det budisktiske Rongbuk-kloster, der ligger ved den nordligste base i Tibet få kilometer fra Mount Everest, er aldrig blevet kørt i en Nissan GT-R. Altså lige indtil Kah Chaun fra Singapore gjorde det.

Han kørte ganske ‘enkelt’ sin Nissan GT-R helt til det punkt i Tibet, hvor det ikke er muligt for almindelige passager-biler at komme det 8,8 kilometer høje bjerg nærmere.  Der er tilmed første gang, nogle gør forsøget i en sportsvogn eller superbil, fortæller den tibetanske everest-guide Lhakpa Tenzin.

imageshandler-5

Artiklen fortsætter efter reklamerne:MÅTTE VENDE OM
Undervejs på turen er vejenes tilstande meget blandet. Kah Chaun oplevede at køre på alt fra ok asfalt til spor i absurd dårlig stand. Et sted var vejene endda så dårlige, at singaporeaneren måtte vende om. Det kostede ham fire ekstra dages rejsetid gennem Qinghai, Lanzhou, Sichuan, Yuannan, Thailand og Malaysia.

Det er Kah Chauns plan at være hjemme i Singapore igen i midten af november. Inden da skal han dog køre hele vejen tilbage af de 7.242 kilometer, han i første omgang måtte køre for overhovedet at nå frem.

SE BILLEDERNE FRA CHAUNS EPISKE ROADTRIP I GALLERIET HERUNDER
imageshandler-1

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Få meget mere underholdning på www.mandesiden.dk

Reklame-video:


Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk