Rich Energy modsiger ‘sig selv’: “sponsoraftale er IKKE revet over”


Energidrik-producentens grundlægger siger ét. Mens folkene, som rent faktisk har noget at sige, siger det stik modsatte.

Efter to år som hovedsponsor for det engelske superbike-hold OMG Racing Yamaha er det slut. I hvert for Rich Energy. Det kunne interesserede læse på Twitter i denne uge. Men det passer ikke. Faktisk lyver grundlægger William Storey.

Det skriver holdet i en pressemeddelelse i kølvandet på balladen. I pressemeddelelsen gør holdet det klart, at man ikke har nogen direkte forbindelse til Storey, og at aftalen mellem blev indgået mellem selskabet RichOMG Limited og motorcykelholdet i marts 2020.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det er altså ikke det selskab, som Storey ejer. Selvom navnet ligger meget tæt op af hinanden. Storey har heller ikke distributionsretten til energidrikken, som han ellers i sin tid stiftede.

I pressemeddelelsen understreger OMG Racing Yamaha, at sponsoraftalen med Rich Energy – altså det rigtige – fortsætter. Ligesom sponsorpengene er betalt.

Ses vi til Auto Show?


Storey er i øvrigt en mand med mange talenter. Blandt andet er han hurtigere end ‘de fleste professionelle racerkørere’ rundt på den franske grandprix-bane Paul Richard. I hvert fald hvis ham selv på Twitter-profilen William Storey.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk