En verden af seriøs tuning finder du hos TurboDK

TurboDK

Hvis du drømmer om at få optimeret din bil – måske med en upgrade-turbo, ny intercooler eller måske bare en motorrenovering – så er gode råd dyre. For hvem kan du stole på, når det gælder motoroptimering? Vi har svaret: TurboDK på Falster.

I snart 20 år har Falster haft en særlig plads i Boosted-redaktionens hjerte. Hvorfor? Fordi her ligger et firma, der kan trylle på den bedst tænkelige måde, hvis du går bare den mindste smule op i biler.

På Gyldenbjergvej 30 i Nørre Alslev ligger et par bygninger trukket lidt væk fra vejen, og de ser måske ikke ud af det helt store, når du ankommer. Men indenfor går nogle af landets dygtigste nørder og laver magiske ting med biler.

TurboDK
Når du ser den her indkørsel, er du nået til det rette sted. TurboDK bor i bygninger på Gyldenbjergvej 30 i Nørre Alslev.

TurboDK er nemlig en af de største virksomheder i landet, når det gælder især renovering, optimering og salg af turboladere. De har som sagt snart 20 års erfaring med at nørde i turbo-detaljer, men det er ikke kun på værkstedet, at de har styr med trykladning.

Også på racerbanerne har TurboDK opbygget enorm erfaring, som nu kommer kunderne til gode. Du husker måske den sorte Toyota Supra MKIII, som har kørt dragrace i både ind- og udland. Den havde en 7MGTE-motor med 1.350 hk plus lattergaskit. Altså en hardcore dragster. Som også vandt titlen som Danmarks hurtigste bil tilbage i 2010.

TurboDK Supra
Husker du den sorte Supra, som deltog og vandt til DHB? Det var TurboDK-projektet over dem alle. Foto: Screenshot Youtube.

En anden fed detalje om TurboDK er, at selveste superbilen Zenvo har fået leveret dele fra de gæve gutter fra Falster. Det vidner lidt om niveauet på deres evner med motoroptimering.

Ses vi til Auto Show?


Men TurboDK er mere end tuning, turboer og den slags. De er også et helt ‘normalt’ værksted, der laver service, reparation og test på alle typer biler. Forskellen fra mange andre værksteder er bare, at her er du sikker på, at det er de vildeste bilnørder, som står klar til at fikse din bil. Det er lidt sejt.

TurboDK har i øvrigt lige fået ny webshop, hvor du kan bolte dig i alverdens fede dele til din bil. Her er turboer, køling, udstødninger, undervogne, rør, slanger og meget mere.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Her finder du deres hjemmeside: www.turbodk.dk
Her finder du webshoppen: www.turbodkshop.dk

Zenvo på TurboDK stand til Auto Show
En Zenvo på TurboDK-standen til Auto Show 2019.
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk