En nabo klager, politiet afviser: Her er 60 km/t OK

Foto: presse-fotos.dk

I Odense-bydelen Sanderum siger en nabo til vejen Vestre Boulevard, at hun er træt af den tunge lastbiltrafik. Derfor vil hun ha’ hastigheden. Politiet siger nej.

Hastigheden på Vestre Boulevard i Odense-bydelen Sanderum er, ligesom den skal være. Nemlig 60 km/t. Og at en nabo til vejen føler sig generet af ‘tung’ lastbiltrafik, får ikke politiet til at ændre opfattelse.

Bolette Knudsen er den nabo. Til Fynes.dk siger hun, at der ifølge hendes vurdering kører mindst 20 lastbiler på vejen. Og det i timen.

– Der er nærmest konstant støj fra morgenstunden af. Min lunte er blevet kortere med tiden. Du kan ikke sætte dig ud i haven uden, at der kommer en lastbil forbi, fortæller Bolette Knudsen til avisen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kan ikke tvinge trafikken væk
Hun mener, at hyggen på grund af trafikstøjen er væk. Men både Odense kommune og politiet afviser, at der skulle være noget galt. Fra kommunens side lyder det, at Vestre Boulevard er bygget til at håndtere meget trafik. Også politiet har taget stilling til fartgrænsen på 60 km/t.

Og fra ordensmagtens side lyder det, at de 60 km/t er en passende hastighed. Det konkluderede Fyns Politi allerede i oktober sidste år. Tilbage står Bolette Knudsen. Hun mener ikke, det er nødvendigt, at lastbilerne kører på Vestre Boulevard. Men fra kommunens side hedder det, at man ikke på den måde kan tvinge bestemt trafik til at undgå visse veje.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk