En af de sidste Diabloer i verden kan blive din

En af de sidste Diabloer i verden kan blive din

Men du skal have et anseeligt beløb i euro liggende et sted for nummer 4 ud af de 42 sidste Lamborghini Diabloer.

Lamborghini pensionerede Diablo’en i 2001 efter en modelperiode på 11 år lige knap 3.000 biler. Men ikke før man havde bygget 46 helt unikke eksemplarer. Og nu er et af disse sat til salg hos forhandleren MBT Sportcars GmbH i Tyskland.

Diablo VT 6.0 SE hedder modellen. Og som navnet antyder, drejer det sig om en tyr med seks-liters V12-motor, 550 hestekræfter og – måske vigtigst af alt – seks manuelle gear.

Og så er den selvfølgelig fyldt med kulfiber.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det var sådan, bilen blev præsenteret på den internationale biludstilling i Geneve. Og sådan står den stadig. God for en topfart på 330 km/t.

Ses vi til Auto Show?


LÆS OGSÅ: Lamborghini har solgt Aventador nummer 10.000

Bilen er ifølge annoncen i så godt som perfekt stand. På de sidste 20 år har bilen da heller ikke kørt mere end 30.798 kilometer. Omvendt skal du leve med en lidt speciel brunfarve.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
For af de 42, fabrikken i Sant’Agata producerede, blev den ene halvdel lakeret i den karakteristiske Lamborghini-gule ‘Giallo Corona’, mens den anden halvdel blev malet i Marrone Eklipsis Brown.

Pris? 599.900 euro eller 4,4 millioner danske kroner. Hvilket nok skal være et greb i lommen for nogen.

PS: Tjek lige servicehistorikken og de kørte kilometer!
En af de absolut sidste Lamborghini Diablo i verden er til salg i Tyskland

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk