Elon Musk lover: Cybertruck bliver en båd

Hvis den bil da nogensinde kommer på vejene, kan ejerne regne med også at kunne bruge den på vandet.


I lighed med Tesla Roadster og lastbilen Tesla Semi er mærkets Cybertruck blevet ramt af adskillige forsinkelser, udskydelser og undskyldninger. Seneste nyt fra Elon Musk og Co. er, at de første Cybertruck-kunder får deres biler næste år. Altså måske.

Men der er mere. For ifølge chefen vil Cybertruck, hvis den altså nogensinde bliver til noget, nemlig være vandtæt. Det skrev han ud til sine mange millioner følgere på Twitter. Skal vi tro Musk, vil Cybertruck faktisk kunne bruges som båd. Omend kun kortvarigt.

– Cybertruck vil være vandtæt nok til kortvarigt at fungere som en båd, så den kan krydse floder, søer og endda have, der ikke er for brede,” skrev Musk, før han tilføjede, at bilen “skal kunne komme fra Starbase til South Padre Island, hvilket kræver at den krydser vand”.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det er ikke første gang, Elon Musk taler om Teslaer og vand. I 2016 sagde han, at Tesla Model S kan flyde ‘som en båd’. Han advarede dog samtidig Model S-ejerne mod at gøre forsøget.

Tesla har ikke sagt noget om teknikken i Cybertruck, siden man viste den vilde pickup for omverden tilbage i november 2019. Det ligge dog fast, at bilen kører uden om Europa.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk