Elon Musk: “Derfor går Tesla konkurrenter konkurs”


Tesla-stifteren lægger ikke fingre imellem. Hvis ikke mærkets konkurrenter tager sig gevaldigt sammen, er de snart fortid.

Teslas stifter og administerende direktør mener, at mærkets konkurrenter Rivian og Lucid stirrer direkte ind i konkursen. Altså hvis ikke konkurrenterne ‘ændrer sig signifikant’, siger Elon Musk.

Direktøren sammenligner konkurenterne med flyselskaber som har svært ved at blive på vingerne, fordi økonomien gør ondt. Hvis ikke både Rivian og Lucid får rettet drastisk op på deres finanser, ender de med at dreje nøglen om.

Der skal, siger Musk, skæres kraftigt ned i omkostningerne. Og det både hos Rivian og Lucid. Hvis ikke det sker, ender mærkene på den kirkegård over bilproducenter som ikke klarede skærene.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Interessant nok mener Musk, at de eneste bilfabrikker, som på sigt overlever, er Ford og så Tesla selv. Ordene faldt på Teslas egen fabrik i Texas. Musk uddybede dog ikke, hvorvidt han kun talte om amerikanske bilmærker.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk