Eleanor fra ‘Gone in 60 seconds’ søger ny ejer

Skal du eje et stykke moderne Hollywood-historie på fire hjul, så er det nu, du skal slå til.

Eller hvis du i virkeligheden har drømt om at gi’ den som Nicholas Cage, lige siden han spillede hovedrollen i genindspilingen ‘Gone in 60 secdons’ fra 2001.

Uanset hvordan vi vender og drejer det, er det nu, du skal slå til. En af de i alt 11 Ford Mustang GT500, som blev brugt undre filmoptagelserne, er nemlig til salg.

Det er firmaet Cinema Vehicle Services, som i sin tid skruede bilerne sammen. Og det hævdes, at kun tre af bilerne rent faktisk kunne bevæge sig ved egen kraft. Det vil sige køre.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

LÆS OGSÅ: Kendt Youtubers Mustang beslaglagt – må ikke bygge en ‘Eleanor’

Og bilen her skulle være én af dem. Detaljerne i annoncen er det dog ret småt med. Det fremgår eksempelvis ikke præcist, hvilket filmscener bilen blev brugt i.

Motoren, den fem-liters, kompressorfordrede V8’er med 641 hestekræfter med lattergas-tilslutning, er dog ikke til at tage fejl af. Det samme er prisen heller ikke. Til 498.551 dollars skal du været ret sikker, inden du underskriver slutsedlen. Omvendt har den kun kørt 1.000 mil. Eller 1.600 kilometer.

Og prisen er faktisk mange tusinde dollars billigere end en anden af ‘Eleanor’-filmbilerne, der tidligere i år blev solgt for svimlende 852.500 dollars. Godt 5.4 millioner danske kroner.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af ‘Eleanor’


Reklame: