Reklame:

Elbil-ejer hader sin bil så meget at han har skrevet en bog om det

Det tog Alan O’Hashi 15 timer at køre knap 300 kilometer i en Nissan Leaf. Det er han så rasende over, at han nu har skrevet en bog om det.

Alan O’Hashi første elbil er en Nissan Leaf. Og det bliver meget muligt også han sidste. For han er godt træt af bilen. Faktisk er han så træt af den, at han har skrevet en hel bog om sine ærgelser som elbil-ejer.

Bilen består af notater fra den dagbog, som Alan O’Hashi har ført siden han blev Leaf-ejer. Blandt andet fortæller han, om hvordan en køretur på lige under 300 kilometer – der normalt ville tage ham små tre timer – endte med at vare 15 timer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Det var en brutal erkendelse, at opladningen af elbiler ikke går så hurtigt, som nogle personer gerne vil andre til at tro. Især bilforhandlerne er slemme til at stikke folk blår i øjnene, når det kommer til elbiler, fortæller han til Fox Business.

I bogen ‘On the Trail: Electrical Vehicle Anxiety’ fortæller O’Hashi især om hans besværligheder med at køre langt i en elbil. Bogen, der kan købes på Amazon, har bare tre anmeldelser. Den ene beskylder O’Hashi for at have købt ‘den forkerte elbil’.

LÆS OGSÅ: For første gang nogensinde forbydes reklame for elbiler – “Toyota lyver om ladetiden”

Selvom elbilen har mange ankepunkter, kan den for mange bilister også være den ideelle løsning. Eksempelvis Boosteds redaktionchef. Læs mere om hvordan det lige hænger sammen i klummen her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?