Elbil-ejer hader sin bil – har skrevet en bog om det

Foto: Unsplash.com

Det tog Alan O’Hashi 15 timer at køre knap 300 kilometer i en Nissan Leaf. Det er han så rasende over, at han nu har skrevet en bog om det.

Alan O’Hashi første elbil er en Nissan Leaf. Og det bliver meget muligt også han sidste. For han er godt træt af bilen. Faktisk er han så træt af den, at han har skrevet en hel bog om sine ærgelser som elbil-ejer.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Bilen består af notater fra den dagbog, som Alan O’Hashi har ført siden han blev Leaf-ejer. Blandt andet fortæller han, om hvordan en køretur på lige under 300 kilometer – der normalt ville tage ham små tre timer – endte med at vare 15 timer.

– Det var en brutal erkendelse, at opladningen af elbiler ikke går så hurtigt, som nogle personer gerne vil andre til at tro. Især bilforhandlerne er slemme til at stikke folk blår i øjnene, når det kommer til elbiler, fortæller han til Fox Business.

I bogen ‘On the Trail: Electrical Vehicle Anxiety’ fortæller O’Hashi især om hans besværligheder med at køre langt i en elbil. Bogen, der kan købes på Amazon, har bare tre anmeldelser. Den ene beskylder O’Hashi for at have købt ‘den forkerte elbil’.

Reklameblok: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk