Første ejer kørte 400.000 km i denne E34 M5


Skal du være den næste? Så skal du snart slå til.

Opdatering 17.06.2021: PS? Prisen… endte på 20.000 dollars.

For om tre dage (fra denne artikels udgivelse, red.) ende auktionen over denne Sterling Silver-metalic BMW M5 af E34-generationen. Og den ligner et suttet bolche. Kilometerne taget i betragtning.

Dem har bilens første og indtil videre eneste ejer nemlig tilbagelagt hele 396.000 af, siden bilen blev leveret spritny i 1991. Faktisk er der tale om 246.000 mil, hvis vi nu skal være helt korrekte, for bilen er oprindelig bestilt til det amerikanske marked.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og her tredive år efter står den stadig, som den gjorde på sit første dag. Det vil sige med de originale 17″ M-hjul og den lysegrå læderkabine. Sidstenævnte er ud fra billederne at bedømme absolut lige så frisk som dengang i 1991.

Hvor meget dokumentationen er der så gemt om bilen over årene, tænker du måske? Svaret er kort og godt alt. Selv den første benzinkvittering dateret i juni ved 383 mil følger med.

Ses vi til Auto Show?


Bagsiden af medaljen, hvis man da overhovedet kan tale om sådan én i dette tilfælde, er kilometertallet. Du skal leve med, at den 3.6-liters rækkesekser har tilbagelagt en distance svarende til turen fra Jorden til Månen. Og lidt mere.

Lige nu står højeste bud i 6.000 dollars. Godt 37.000 danske kroner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk