Reklame:

Ejer i nødråb: Verdens største Ferguson-samling risikerer at forsvinde ud af Danmark

Sammen med frivillige kræfter har Henrik Nielsen drevet verdens største samling af Massey Ferguson-traktorer i Danmark. Men nu risikerer det hele at forsvinde ud af landet.

I 21 år har verdens største Massey Ferguson-samling haft hjemme i Danmark. Nærmere bestemt i Juelsminde. Men nu er kræfterne ikke de samme længere. Hverken hos ejeren Henrik Nielsen eller blandt de frivillige på stedet.

Af samme grund er Henrik Nielsen nu klar til at sælge samlingen videre. Men lykkedes det ikke at finde en køber, vil museet blive nedlagt. Det skriver Avisen Danmark.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I alt er der 300 traktorer på museet i Juelsminde. De ældste maskiner er over 100 år gamle. Men torsdag i sidste uge var der indkaldt til ekstraordinær generalforsamling i støtteforeningen bag Danmarks Ferguson-museum.

Her var blev det drøftet, om foreningen skulle nedlægge sig selv. Findes der ikke en løsning, risikerer den danske samling at blive spredt for alle vinde.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?