Efter VM-nederlag: Hamilton sletter ‘følger’ på Instagram


Der er mere end 26 millioner personer, som følger Mercedes-køreren på Instagram. Men kort før jul gik Lewis Hamiltons ‘følger’-konto i nul.

På sidste omgang af årets sidste løb tabte han sit ottende Formel 1-verdensmesterskab. Om det er derfor, at Lewis Hamilton – der nu retteligt skal tiltales Sir Lewis Hamilton – har valgt at trykke ‘unfollow’ på sin Instagram-konto, ved vi ikke.

Men et faktum er det, at den syvdobbelte verdensmester nu ikke længere følger nogen på det sociale medie. Og det kan alt sammen lyde meget mystisk, men Hamilton har faktisk gjort noget lignende før.

Det skriver LadBible.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:At følge nogen på det sociale medie er dog ikke det eneste, Hamilton fornyelig har droppet. Senest valgte han og Mercedes’ teamchef, Toto Wolf, at glimre ved deres fravær til det årlige Formel 1-galla, hvor Redbulls Max Verstappen blev hyldet som verdenmester efter et brag af en sidste omgang i året sidste løb.

LÆS OGSÅ: Lewis Hamilton har solgt sin Zonda – “Jeg kører kun elbiler”

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Verstappen var dog ikke meget andet end lige kørt over målstregen i Abu Dhabi, før Mercedes nedlagde protest over hollænderens sejer. En protest holdet senere trak tilbage. Men ikke før Hamilton over radioen fik sagt, ‘at løbet manipuleret‘.

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk