EA genudgiver Need For Speed: Hot Pursuit

Men hvor bliver Underground af, hva? EA?

De seneste dage har der stået “510” på de forskellige sociale medie-platforme, hvor Electronic Arts-udgivelse er til stede. Dykker man lidt ned i det, vil man finde ud af, at 510 er politikode for “fartovertrædelser” og eller “eftersættelser”.


I hvert fald i USA, hvor EA har hjemme. Men EA betyder tilsyneladende også, at Need For Speed: Hot Pursuit, der første gang udkom i 2010, får en digital remaster. En digital overhaling som vi siger på dansk.

Og EA er allerede klar med en udgivelsesdato. Spillet vil nemlig være tilgængeligt til Xbox, Playstation og PC allerede 6. november, mens Nintendo-brugere skal vente til 13. november. Til gengæld vil det være muligt at spille mod hinanden på tværs af platformene.


LÆS OGSÅ: 8.000 bilister knaldet i kæmpe fartkontrol

Og når vi siger overhaling, er det fordi EA mener det. Xbox One X og Playstation 4 Pro-ejere vil nemlig kunne stikket virtuelt fra politiet i en 4K-opløsning, mens PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch-spillere må ‘nøjes’ med 1.080p-opløsning.

Fra udgivelsesdagen kan spillet hentes med alle tilhørende tilføjelsespakker, som i sin tid udkom til spillet.

Nu mangler vi bare Underground og Underground 2. Hører I, EA?!’Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk