VIDEO: BMW med 1.000 hk gør alt det, man SLET ikke må

BMW E30 1000 hp

Nygren Motorsport har rigtig mange fans – og mindst lige så mange haters. Se her hvorfor.

Når man lever og ånder for biler – især de tunede og afsindigt hurtige af slagsen – så må man indstille sig på at få lidt kritik. Det ved det fleste, der opholder sig i bilmiljøet på den ene eller anden måde.

LÆS OGSÅ: Stjal rustvogn med kiste og afdød person i

Sådan er det også ovre på den anden side af sundet i Sverige. Her er de meget miljøbevidste typer, der kun kører Tesla og hepper på Greta Thunberg, nok ikke så begejstrede for folk som ejerne af eksempelvis Nygren Motorsport.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Deres BMW E30 har været ombygget af flere omgange, men hver gang har det betydet helt ustyrligt mange hestekræfter. Og det er Nygren-gutterne ret gode til at vise frem for offentligheden.

Det er uanset om vi snakker inde i byen, på landevejen, i rundkørsler eller på motorvejen. Og det får du herunder en 15 minutter lang video om. KUN proppet med optagelser, hvor den gamle E30 med over 1.000 hk lægger røgslør ud over det meste af Sverige.

Og nej, vi anbefaler bestemt ikke, at du gør dem kunsten efter. Keep it on the tracks!

Se videoen herunder:

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk