Dyr køretur – kvinde får MC med “ulovlig” nummerplade beslaglagt

En 35-årig kvinde fra Hørve har fået beslaglagt sin motorcykel, fordi den var udstyret med afmeldte nummerplader. Desuden havde hun intet kørekort og flere overtrædelser bag sig
foto: rigspolitiet

For en 35-årig kvinde blev det en meget dyr køretur, da hun søndag eftermiddag blev stoppet på MC af en patrulje i Højby på Sjælland.

Søndag eftermiddag kl.16.55 stoppede en patrulje fra Midt- og Vestsjællands Politis færdselsafdeling en 35-årig kvindelig motorcyklist i Højby. Og det blev en dyr omgang for hende.

Det fremgår af døgnrapporten.

For det første havde kvinden ikke noget gyldigt kørekort, da hun ikke havde været til en kontrollerende køreprøve efter en tidligere frakendelse af føreretten. Det viste sig også, at motorcyklen slet ikke var indregisteret i Danmark. Tilmed kørte kvinden rundt uden forsikring.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Alligevel sad der en nummerplade bag på motorcyklen. Den viste sig at stamme fra en anden MC, som ovenikøbet allerede var afmeldt i motoregisteret.

LÆS OGSÅ: 14-årig stjæler Subaru og smadrer ind i Lamborghini

Oveni de nye forhold havde den 35-årige så mange færdselsforseelser i ‘banken’, at politiet besluttede sig for at beslaglægge motorcyklen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det kan lade sig gøre, fordi kvinden gentagende gange har kørt uden kørekort. Kvinden blev på stedet sigtet for de mange overtrædelser af færdselsloven, og hun accepterede beslaglæggelsen af motorcyklen.

En dommer skal nu se på, om staten kan konfiskere køretøjet.

 

 

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk