Reklame:

DUMT: 22-årige sigtet for spritkørsel – ville “bare” spørge om han var blevet blitzet

De nye fotovogne kan meget mere end hidtil. De kan dog ikke lugte alkohol. Men så er det jo godt, at spritterne selv kan henvende sig.

En 22-årig mand fra Søllested fortryder nok inderligt, at han i de tidligere morgentimer i lørdags bankede på døren ind til en fotovognsoperatør.

For selvom han ‘bare’ ville spørge, om han var blevet blitzet på Sydmotorvejen, lugtede den 22-årige af alkohol.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det mente operatøren i fotovognen i hvert fald. Og så blev politiet ellers ringet. Omkring kl.04.15 lykkedes det en patrulje at stoppe den 22-årige på Vesterbrogade i Maribo.

En alkometertest afslørede ganske rigtigt, at operatøren i fotovognen havde noget at have sin mistanke i. Den 22-årige var for fuld til køre bil. Derfor blev han ud over at køre for stærkt og sigtet for at køre spritkørsel.

LÆS OGSÅ: Blæste på fartgrænsen.. igen – bilist får fartbøde på 900.000 kr.

Den unge bilist var bestemt ikke den eneste i politikredsens område, som i weekend endte på den helt forkerte side af færdselsloven. Det samme skete for en 21-årig mand. Og det på grund af noget lattergas. Læs mere om den sag her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?