Ducati og Lamborghini går sammen om ‘one-off’ supercykel


Normalt holder vi os fra alt på to hjul. Men for Lamborghinis seneste samarbejde med Ducati gør vi en undtagelse.

Den ‘almindelige’ Ducati Superleggera V4 er i forvejen et stærkt begrænset køretøj. Altså i antal. Den potente motorcykel fremstilles nemlig kun i 500 eksemplarer. Men én af dem – meget passende den sidste i rækken – har fået et ekstra ‘J’ i navnet, og er meget vildere!

Det betyder nemlig, at Lamborghini har været inde over udviklingen. Superleggera V4J er bestilt af en forhandler i Californien, som i sidste ende må have en kunde med meget dybe lommer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Motorcyklen er lakeret i en farve der er stærkt inspireret af kundens Aventador SVJ – imodsætning til V4’eren, som normal vis er rød. Der er og bliver kun lavet denne éne motorcykel. Og prisen? Ja, den holder Ducati/Lamborghini mellem sig og køberen.

Om der er pillet ved motoren, skal vi ikke kunne sige. Men Superleggera V4 yder fra fabrikken mere end respektable 224 hestekræfter – alt sammen i en motorcykel der er fjerlet. Den vejer nemlig ikke mere end 150 kilo. Altså er der her tæt på 1,5 hk pr. kilo.

Ses vi til Auto Show?


Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billederne af V4J.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk