Du gætter “ALDRIG”, hvorfor denne Singer Porsche er til salg

Nok er prisen til at bide over for de fleste, men de fleste skal også forvente at lægge mere end bare et par timer i genopbygningen

Biler er, selvom det umiddelbart ikke ser sådan ud, skrøbelige ting, der nemt går til. Specielt i et hav af flammer. Blandt benzin og en brandbar væske og boooom!


Nogenlunde sådan er det desværre endt for denne Porsche. Som selvfølgelig ikke bare er en Porsche, men en som specialisterne fra Singer har set på. Den har med garanti været hundedyr at bygge, og nu er den hundedyr at genopbygge.

Hvis det da overhovedet kan lade sig gøre med det vrag, der er til salg på copart.com.


LÆS OGSÅ: Fast & Furious-filmene slutter

Vores kolleger fra Road and Track har været i kontakt med Singer, for at spørge til, hvad i alverden der skete for bilen. Her lyder svaret, at bilen var et offer i en brand i et privat hjem, hvor flere biler udover den restaurerede Porsche gik til.

Blot til info: Sådan skal en Singer Porsche se ud. Den eneste danske Singer Porsche kunne i øvrigt ses til Auto Show 2019

Branden har da også bagt Porschen godt og grundigt. Det eneste, flammerne ser ud til ikke at have fortæret, er faktisk den centermonterede udstødning. Underligt nok.

Personen, der ender med at få fingerne i vraget, har noget af et arbejde foran sig. Og det forudsætter selvfølgelig, at bilen overhovedet kan genopbygges.

Auktionen på Singer-Porsche’en er endnu ikke gået liv, men den er vurderet til 628.000 dollars. En vurdering vi antager er foretaget før branden.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billeder af det dyrebare vrag.



Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk