Drengerøvsaften i Vig: Kæmpe galleri

Vig Handelsforening og Vig Familieby havde i samarbejde med bilklubben Classic Wheels arrangeret et event for klassiske køretøjer på hovedgaden i Vig i Odsherred.

Hovedgaden i Vig var spærret af, så bilerne kunne holde der, men de omkringliggende parkeringspladser måtte også tages i brug, da der mødte over 200 flotte biler op.

På gågaden var der også livemusik og en Hillbilly bar med utrolig lækre burgere. Derudover havde spisestederne på gågaden også åbent, og her var der konstant fyldt op med spisende gæster, som kunne nyde de flotte biler og den fantastiske stemning under maden.

Arrangementet varede fra kl. 16 til 22, og gågaden var konstant proppet med mennesker og biler. Det var første gang, at dette blev holdt i Vig, men arrangørerne er allerede sikre på, at det kommer igen næste år, da det var stor succes med glade mennesker og sprøde biler.

Tekst og foto: Helena Jensen

Der var proppet med biler i Vig. En gammel Boosted-kending, Tim Ibsen, havde flere af sine vogne med. Vestergaard’s Bilpleje i Fårevejle havde været i sving med polermaskinen.

Herunder kan du se resten af billederne.


KLIK NÆSTE OG SE FLERE BILLEDER FRA DAGEN
Klik frem og tilbage på pilene