Dom over beslaglagte biler udskudt – “Det er røvsygt”

foto: OBD-Safe

I dag skulle der være faldet dom i sager om tre beslaglagte biler. Men domsafsigelsen er udskudt til næste uge. “Røvsygt” kalder High On Cars-vært Niels Becker det.

Der kommer ikke nogen afgørelsen i sagerne om tre biler, som politiet har beslaglagt. De skulle ellers være faldet i dag, og det i rap lige efter hinanden ved Retten i Randers. I stedet er domsafsigelserne nu udskudt, sådan at der først sker noget 14. september. Altså onsdag i næste uge.

Det oplyser High on Cars-vært Niels Becker til Boosted og i en video på Facebook.

– Og det er bare sådan en røvsyg følelse. Vi er nødt til at have de her kendelser med. Hvad sker der? Vi aner det ikke, lyder det i videoen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Niels Becker er vært på High on Cars
Onsdag skulle der være faldet dom i tre byretssager om beslaglagte biler. Det kommer ikke til at ske, hvilket ærgrer High on Cars-vært Niels Becker. Foto: PR

Videoen kommer, efter at Vestre Landsret i denne uge delvist underkendte politiets praksis, når ordensmagten tilbageholder biler, som er ulovligt konstruktivt ændret. Landsretten er kommet frem til, at politiet ikke må tvinge de tilbageholdte biler ud på autoriserede værksteder. De frie værksteder er lige så kvalificeret til den slags opgaver.

Det omvendte har politikredse ellers længe har holdt fast i.

– Politiets praksis har været fuldstændig forkert og direkte konkurrenceforvridende, og det har vi nu rettens ord for, siger advokat Johanne Berner som førte sagen for en bilejer ved Vestre Landsret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk