Reklame:

DM i simracing: Vær med og vind præmier for 80.000 kr.

For tredje sæson i træk står Porsche Danmark bag det officielle danmarksmesterskab i digital motorsport, Porsche Esports Carrera Cup Danmark. Hele 30 kørere skal kæmpe om titlen i mesterskabet, som skydes i gang til januar. Og du kan være med!

Porsche Esports Carrera Cup Denmark har de seneste to år budt på racing på topniveau. Det officielle danmarksmesterskab i digital motorsport, organiseret af ESR og Porsche Danmark, har sat scenen for de bedste danske esportkørere og samtidig leveret underholdning til en voksende skare af fans.

Nu er tredje runde af det benhårde mesterskab klar til det grønne flag, og denne gang skal hele 30 kørere fordelt på 15 hold dyste om en samlet præmiepulje på 80.000 kroner. Hvem der får mulighed for at deltage i 2023-udgaven af Porsche Esports Carrera Cup Denmark afgøres ved en storstilet prækvalifikation, som afholdes i perioden den 9.-12. december.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

For de kørere, som ikke slipper gennem nåleøjet, bliver der som noget nyt mulighed for at stille op i Talent Cup. Dette nye mesterskab vil således fungere som rugekasse for hurtige unge talenter, som drømmer om at kæmpe med Carrera Cup. Foruden den nye talentserie giver 2023-sæsonen også debut til 911 Trophy, hvor alle esportkørere kan tilmelde sig, uanset niveau.

Den nye sæson af Porsche Esports Carrera Cup Denmark byder også på endnu bedre muligheder for de mange fans, da alle afdelinger af både Carrera Cup samt Talent Cup og 911 Trophy streames af ESR direkte på YouTube. Første afdeling af Porsche Esports Carrera Cup Denmark afvikles den 12. januar og herefter hver anden torsdag frem til finalen den 23. marts – mens Talent Cup og 911 Trophy afvikles den følgende tirsdag.

Læs mere og tilmeld Porsche Esports Carrera Cup Denmark 2023 her: https://www.peccdk.dk/

Porsche Esports Carrera Cup Denmark 2023
Det kræver ikke det helt store setup at deltage. Mindre kan sagtens gøre det.

– Hos Porsche Danmark prioriterer vi at være aktive i motorsporten, fordi det underbygger kernen i vores mærkes historie. Gennem esporten har vi mulighed for at nå et yngre og mere tech-orienteret publikum, hvilket matcher virkeligheden i en verden, hvor vores produkter netop bliver mere og mere digitale. Sammen med ESR er vi lykkedes med at få udviklet et seriøst og attraktivt mesterskab, som tiltrækker de bedste danske esportkørere og har skabt en stærk fanskare. At den regerende mester, Mikkel Gade, i år har taget hul på en Formel 4-karriere i USA, er et bevis på, hvilke talenter, vi har med at gøre. Vi glæder os til endnu en sæson med masser af underholdende ræs, hvor Talent Cup og 911 Trophy giver endnu flere kørere mulighed for at prøve kræfter med den digitale motorsport, lyder det fra PR- og marketingchef hos Porsche Danmark, Katrine Bleeg.

– Vi er meget glade for at kunne fortsætte samarbejdet med Porsche Danmark. Det betyder nemlig, at vi kan holde den professionelle afvikling på højeste niveau og samtidig sørge for god eksponering af både teams og kørere. De seneste år har den digitale motorsport oplevet enormt tilvækst, og det professionelle engagement blandt teams og kørere må siges at have nået nye højder. Derfor bliver det spændende at se hvilke kørere og teams, der stiller klar på gridden, når den nye sæson skydes i gang, lyder det fra Promotor, Thor Alexander Qualmann.

Kalender for Porsche Esports Carrera Cup Denmark 2023
Prækvalifikation: 9.-12. december
1. afdeling: 12. januar
2. afdeling : 26. januar
3. afdeling : 9. februar
4. afdeling : 23. februar
5. afdeling : 9. marts
6. afdeling : 23. marts

Læs mere og tilmeld Porsche Esports Carrera Cup Denmark 2023 her: https://www.peccdk.dk/

 

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?