Dette skal du huske, når du beslutter dig for at lease din kommende bil

Splitleasing

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange gode grunde til, at det kan være en god ide for dig at lease din kommende bil. Der er mange goder, når det kommer til økonomien, og vil du gerne have et mere stabilt budget, så kan leasing være en gave i hverdagen.


Dog er der nogle ting, som du bør huske, når du skal lease din kommende bil, og i denne artikel finder du tre, som er gode at have i mente, inden du skriver under på en leasingkontrakt. Husk også på, at der er mange forskellige former for leasing, som for eksempel splitleasing, som er leasing delt mellem dig og din arbejdsplads.

Husk din forsikring

Når du skal lease din kommende bil, så er det vigtigt, at du tjekker, om din forsikring dækker, hvis der skulle kommer skader på bilen, eller der skulle ske en ulykke, som gør skade på dig og andre. Dette er vigtigt, da det ikke er alle leasingforhandlere, som sørger for, at du er godt forsikret, og du bør derfor altid tjekke med din egen forsikring, inden du skriver under på en kontrakt. 

Find et autoriseret værksted

Når du skal først skal lease en bil, så er der mange muligheder for mærker og modeller, men det er vigtigt, at du finder den rigtige mekaniker på et autoriseret værksted, som kan hjælpe dig, hvis der skulle ske en skade på din bil.

Gør du ikke det, eller går du til et værksted, som ikke er autoriseret, så kan det komme til at koste dig mange penge på den lange bane, da dette vil blive noteret, når du skal aflevere bilen tilbage. Du bør derfor altid tjekke, om du har et autoriseret værksted nær dig, inden du skriver under på en leasingkontrakt.

Husk at vedligeholde din bil

Har du valgt at lease en bil, så er det det samme, som hvis du lejede en lejlighed. Det er måske ikke din lejlighed, men du bør stadig passe på den, som hvis du havde købt den. Du skal aflevere bilen tilbage, når leasingperioden er overstået, og du bør derfor være sikker på, at du har vedligeholdt den så godt som muligt, så du ikke skal betale en stor regning for små skader eller skrammer, som bilen måtte have.

Vedligeholdelse af din bil i hverdagen er rengøring inde i bilen, uden på bilen og undervognsbehandlinger, når det er nødvendigt. Så giver du din leasingbil de bedste præmisser muligt. 

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk