Dette brede bæst af en G-Klasse har 805 hk


Performmaster er næppe verdens mest kendt Mercedes-tuner – men deres ‘G805’-kit til G63 AMG gør en i forvejen brutal bil vanvittig.

Tunerene hos Performmaster har netop afsløret deres seneste Mercedes-AMG G63-baserede projekt, og for G-Klasse-ejere, der vil skille sig mere ud fra den øvrige trafik, end de i forvejen gør, burde der virkelig være noget at komme efter

G805 er ombygningen døbt.

LÆS OGSÅ: Ulovlig Mercedes beslaglagt – ejer havde lige købt denAlene bodykittet tilføjer 10 mm til G-Klassens i forvejen enorme sporvidde. Men det er ikke alt. Så langt fra alt faktisk. For har du set kølerhjelmen? Eller rettere det enorme luftindtag i midten?

Og hvad med skærmforøgerne (som btw er i kulfiber?!)…

I det hele taget er G805 spækket med kulfiber, og bevæger vi os ind i kabinen, er der endnu mere af det fjerlette materiale at komme efter. Ja, og alcantara!… og læder!

Reklame-video:

Flyver fra 0 til 100 km/t
Når det så er sagt, har Performmaster også haft tid til at se på andet og mere end bare bilens visuelle side. Under den store kølerhjelm finder vi stadig Mercedes’ 4-liters biturbo-V8’er. Det er der ikke rykket ved.

Men det er der ved ydelsen, som er vokset fra 585 hk og 850 Nm til solide 805 hestekræfter og et ordentligt spark i form af 1.020 Nm. Tuneren siger, at den enorme mursten af en Mercer på den måde går fra 0 til 100 km/t på bare 3,69 sekunder, mens tophastigheden er begrænset til 260 km/t.

Du har heller ikke lyst til at køre meget hurtigere i en bil med vindmodstand som et hus. Prisen kender vi desværre ikke. Men tuneren oplyser, at alle de dele, man har brugt i G805, er TUV-godkendte. Og alene den proces er ikke helt billig.. har vi hørt.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Reklame-video:


Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk