Var det noget med en Opel Omega.. med 7-liters V8!?


En Cadillac Catera er bare en amerikansk Opel Omega med ekstra udstyr – lige denne har dog også noget ekstra under hjelmen – og så kan den blive din!

Med fire dage tilbage af auktionen er denne Opel Omega alias Cadillac Catera bud om i 13.000 dollars på Bring A Trailer.

Omregnet til dansk mønt er det 83.000 kroner. Og jo, det lyder da ganske givet af meget for en 19 år gammel Opel. Men det her er ingen almindelig 19 år gammel Opel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Faktisk er det heller ikke en almindelig Omega. Under hjelmen lå ganske rigtigt en 3-liters V6’er, da bilen trillede af samlebåndet i 2001. Den er dog siden blevet skiftet ud. Og det af flere omgange.

LÆS OGSÅ: Folk bød som gale – det koster en BMW E30 M3 (uden afgift)…

Først med en 5.7-liters LS6-V8’er. Det skete faktisk relativt hurtigt, da den første ejer sendte bilen forbi Lingenfelter Performance for at blive bygget om. Altså første gang…

Siden har man opgraderet en smule. Selve ombygningen skrev magasinet GM High-Tech Performance om helt tilbage i 2002, oplyser sælger. Et eksemplar af magasinet følger da også med bilen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Bilen har i dag stadig otte cylindre, men slagvolumen er øget til syv liter. Ombygningen inkluderer blokken fra en C5 Corvette, custom topstykker og et 2.5″ udstødningssystem.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se – og ikke mindst høre – mere til den vilde Omega

NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk