Det koster næsten 1 million at få Ford Mustang til at ligne Ford GT


Det er stadig langt billigere end den ægte vare. Men spørgsmålet er, om det er god smag eller det stik modsatte.

Amerikanske Zero to 60 Design kan få din Ford Mustang til at ligne Ford GT. Eller i hvert fald noget derhenad. Men det californiske firma tager sig godt betalt for ombygningen. Ud over bilen skal du nemlig lægge 89.000 dollars. I dansk mønt er det 636.000 kr.

Men så går amerikanerne også i gang. Størst er forandringen på den bagerste fjerdedel af Mustangen, hvor det er tydeligt, at tunerne har set sig varm på de karakteristiske GT-baglygter. Og så selvfølgelig diffuseren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Særligt et GT-træk har man dog ikke kunnet trække med over på Muistangen. Nemlig afgangsrørenes placering. For godt nok er der som på GT’eren to af dem. Men de sidder ikke mellem baglygterne som på forbilledet.

Kunden/ejeren her har valgt at bygge rundt om en Mustang med 5-liters Coyote-V8’er med kompressor. Det betyder 760 hestekræfter direkte i asfalten via de to bagerste hjul. Fælgene? Ja, de er ekstraudstyr, 22″ store og sikkert hammerende dyre.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk