Det her er en BMW X6 med 740 hk


Du har lige fået din spritnye BMW X6 M ind i indkørslen. Hurtigt finder du af, at 625 hestekræfter ikke nok… Du ringer til Manhart.

BMW X6 M – har den et fjæs, kun en mor kan elske? Måske. Men musklerne fra den 4,4-liters biturbo-V8’er fejler i hvert fald ikke noget. Dem er der 625 hestekræfter af. Det sender bilen fra 0 til 100 km/t på bare 3,8 sekunder.

Mind you, den vejer stadig 2,3 ton.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Men for nogen er det bare ikke helt nok. Vægtfordelingen i forhold til hestekræfter kan godt være bedre. Og ja, det kan den faktisk godt. Manhart har gjort noget ved det.

Så nu hedder hedder X6 M MHX6 700. Men du skal ikke lade dig snyde af navnet. For bilen har mere end 700 hestekræfter. 40 hestekræfter mere for at være helt præcis.

Du skal selv levere basisbilen
115 hestekræfter ekstra, hmm. Hvad koster det? Jo, det er i hvert fald ikke gratis. Og nærmere kommer vi det faktisk ikke. For prisen er – som Manhart skriver på sin hjemmeside – et ‘individuelt spørgsmål’. Men bare lige for at sætte det lidt i perspektiv så skal du selv komme med basisbilen i første omgang.

En spritny X6 M har pris (i Tyskland, red.) på 148.500 euro. Altså før danske afgifter, moms og hvad vi ellers må trækkes med, har du allerede betalt 1,1 millioner kr. for bilen.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Manhart skal næppe have det samme for ombygningen, meeen…

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billederne af MHX6 700

Reklame-video:


NÆSTE SIDE
Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk