Det bliver dyrt! Smadret Ferrari forsøgt fikset med gaffatape


Gaffatape er et af denne verdens vidundermidler. Men mod skaderne på en godt baldret Ferrari F12tdf er der ikke meget at gøre. 

Er der nogen, som tør smide et bud på denne værkstedsregning? For en bilist i Japan havde bestemt ikke verdens bedste afslutning på 2021. Tværtimod.

Der skal i hvert fald skiftes en kofanger, nogle forskærme og formentlig også nogle forlygter.

Altså ikke på hvilken som helst bil – nej, på en Ferrari F12tdf! Superbilen der kun findes i 799 eksemplarer og som blev bygget på fabrikken i Maranello med 2015 og 2017. Om bilen er totalskadet, er ikke til at sige ud fra billederne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men skal vi gætte, bliver det en dyr omgang at rette op på. Der ser i øvrigt også ud til at være tale om en ‘fejl 40’. For på billederne fra ulykkesstedet ser det ikke ud til, at andre biler er involveret.

Føreren af den hidsige hingst har formentlig mistet kontrollen med de 780 hestekræfter og 705 Nm, hvorefter bilen er plantet i en barriere, som altså ikke lige sådan flytter sig.

Heller ikke for en af verdens fineste biler. Og dyreste for den sags skyld. På bilernes mekka, Mobile.de, skal vi ikke skrive mere end ‘tdf’, før den første Ferrari til 995.000 euro dukker op.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Det er 7,4 millioner danske kroner… altså uden afgifter.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk