Designer: Sådan kunne en ny Supra Mk.IV se ud


Spørger du, vil du høre mange argumenterer for, at Supra’en peakede, da Toyota introducerede A80-modellen. Den fjerde generation.

Og nu har Musa Rio Tjahjono, der er chefdesigner hos West Coast Customs, smidt sit bud på en 2021-fortolkning af den efterhånden gamle japaner i puljen.

Supra’en var en ny april 1993, og det er efterhånden mange år siden. Men at vi er tæt på modellens 30 års-jubilæum, holder dog ikke diverse designere tilbage fra at komme med bud, hvordan Mk.IV kan få sig en opstrammer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Vi så noget lignende, da Honda-designeren Giulio Partisani foreslog, hvordan Supra Mk.IV kunne se ud. Det var i 2019. Tjahjono er dog gået noget mere diskret til verks.

Hans forslag holder stort set fast i A80’erens oprindelige linjer. Omend der er tilføjet lidt luftindtag i bagskærmene, lidt bredere kofangere og LED-lys. Ikke at vi ville have noget at brokke os over, hvis den bil blev til virkelighed.

Slet ikke.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk