Designer: Sådan kunne en ny Supra Mk.IV se ud


Spørger du, vil du høre mange argumenterer for, at Supra’en peakede, da Toyota introducerede A80-modellen. Den fjerde generation.

Og nu har Musa Rio Tjahjono, der er chefdesigner hos West Coast Customs, smidt sit bud på en 2021-fortolkning af den efterhånden gamle japaner i puljen.

Supra’en var en ny april 1993, og det er efterhånden mange år siden. Men at vi er tæt på modellens 30 års-jubilæum, holder dog ikke diverse designere tilbage fra at komme med bud, hvordan Mk.IV kan få sig en opstrammer.Vi så noget lignende, da Honda-designeren Giulio Partisani foreslog, hvordan Supra Mk.IV kunne se ud. Det var i 2019. Tjahjono er dog gået noget mere diskret til verks.

Hans forslag holder stort set fast i A80’erens oprindelige linjer. Omend der er tilføjet lidt luftindtag i bagskærmene, lidt bredere kofangere og LED-lys. Ikke at vi ville have noget at brokke os over, hvis den bil blev til virkelighed.

Slet ikke.

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk