Reklame:

Derfor skal du investere i en budgetvenlig bil

De fleste af os ønsker os den smarteste bil på markedet, men de er ofte rigtig dyre både i udbetalingsbeløb og i drift. Det kan være meget fristende at stå i Audis biludstilling og savle over alle de lækre biler, men sommetider er fristelsen ikke den mest fordelagtige løsning for din situation. I denne artikel vil vi præsentere 4 grunde til, at du skal vælge den budgetvenlige bil.

Lån et mindre beløb
Den åbenlyse fordel ved at anskaffe sig en budgetvenlig bil er naturligvis, at du sparer en masse penge. Du skal ofte låne et stort beløb i banken, hvis du anskaffer dig en bil i en høj prisklasse. Det slipper du for med en budgetvenlig bil. Selvom mange mennesker stadig ville skulle låne penge enten i banken eller udenom banken, vil beløbet være overkommeligt og kunne tilbagebetales over et kort tidsinterval.

Hvis du står i en situation, hvor du også skal flytte i en ny bolig i forløbet af de næste par år, kan det blive et stort problem, hvis du allerede har lånt penge til drømmebilen, og derfor ikke har råd til dit drømmehus, som du måske inderst inde hellere vil have. Så overvej dine fremtidsudsigter før du kaster dig ud i et køb af en dyr prestigefyldt bil.

Hop med på den grønne bølge
En budgetvenlig bil der kører langt på literen, vil automatisk udlede mindre CO2 ud i atmosfæren. De danske husstande har faktisk EU’s femtestøste CO2-afryk, og det er meget bekymrende.
Så hvis du vil hoppe med på den grønne bølge og være med til at skåne miljøet på en måde som både gavner din økonomi og dine omgivelser, så skal du vælge den budgetvenlige bil, der kører langt på literen.

Udskift din bil oftere
Vi har nok alle sammen prøvet at købe en bil, men efter et år, savler vi allerede over en ny. Hvis du er typen, der hurtigt bliver træt af din bil og ønsker at skifte den ud mere end hver femte år, skal du have dig en budgetvenlig bil.
En budgetvenlig bil vil koste dig det halve af den prestigefyldte bil, og du vil derfor have mulighed for at skifte din bil ud dobbelt så meget som, hvis du brugte hele din opsparing på den dyre bil.

Boost dit udseende i stedet for din bil
Et område som mange mænd oftest ikke prioriterer, fordi det kan være meget omkostningsfuldt, er deres udseende. Men en budgetvenlig bil vil skabe luft i budgettet til at kunne prioritere det.
Barbergrej af høj kvalitet er sjældent set i en mands badeværelse, da dyre barberblade er en kæmpe udgift. Men den budgetvenlige bil, vil kunne give dig mulighed for at investere i lækkert barbergrej, således at du slipper for de små sår i ansigtet og sikrer en blød, fin og nybarberet hud. På made4men.dk kan du finde et kæmpe udvalg af diverse barbergrej i alle mærker og kvaliteter.

Reklameblok:
Hvis du altid har ønsket dig at prøve kliniske behandlinger, som vil få dig til at se yngre og mere sund ud, har du nu chancen, da du har valgt den budgetvenlige bil. Nedenfor er listet nogle af de mest eftertragtet og populære behandlinger, som udføres på mænd;
– Permanent hårfjerning
– Fjernelse af ar og strækmærker
– Skinbooster
– Skin peeling
– Svedbehandlinger
inviocare.com kan du læse meget mere om de forskellige behandlinger. Du kan også nemt booke en uforpligtende samtale, hvor du og speciallægen har en fælles dialog om dine problemer, og de forklarer dig, hvordan de bedst kan hjælpe dig.

Forhåbentligt kunne disse tips gøre dig mere bevidst om, at en budgetvenlig bil har et hav af fordele, som du måske ikke tænker over i første omgang, når man ser udstillingsmodellen af den flotte, store Audi A6.

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?