Derfor skal denne Supra koste 840.000 UDEN afgift


Du har måske allerede opdaget, at denne Toyota Supra Mk. V ikke ser ud, som den slags er flest. Og det er den en god grund til.

Man kan mene, hvad man vil om Toyotas samarbejde med BMW om den seneste Z4/Supra-model. Og meninger er der nok af.

Men faktum er, at tunerne elsker bil. Den treliters rækkesekser fra BMW – kaldet B58 – er nemlig særdeles taknemmelig, når det kommer til jagten på flere hestekræfter. Og nu er den japanske tuner TOM’S klar med et bud på A90’ern.

Endnu et… skal vi måske præcisere.Den mest åbenlyse ændring finder vi i bilens front, som nu ser markant anderledes ud. Men det gør hele bilen faktisk, hvis man sådan rigtig går i detaljen. Se bare på luftindtagene i forskærmene.

Minder om en Lexus
Dem finder du ikke på en Supra, når den triller ud af Magna Steyr-fabrikken i Østrig, hvor den samles sideløbende med Z4.

Udstødningsrøret på det hvide eksemplar her er i øvrigt i titanium, og det ender ud i fire separate rørhaler. Lidt som vi så det på Lexus IS F, da den først kom frem. Ifølge annoncen – som ‘advarsel’ er på japansk – byggede TOM’S bare 99 eksemplarer af Supra’en med disse specifikationer.

Reklame-video:

Desværre er det ikke oplyst, hvilket nummer i række bilen her har. Men vi ved, at den har kørt 7.000 kilometer. Om det så er nok til at retfærdiggøre en pris på 14.5 million japanske yen svarende til 840.000 danske kroner

Tja, hvis en køber melder sig.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at se billederne af bilen

Reklame-video:


Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk