Reklame:

Derfor skal denne Porsche 911 koste 4,2 mio. kr. UDEN afgift

Den er ikke bare vild. Den er vanvittig. Og så er den faktisk baseret på en ‘helt almindelig’ Porsche 911 Turbo S.

Hvis du synes GT2 RS og GT3 RS er vilde biler, er måske fordi, du endnu ikke har mødt en Marsien endnu. For at være ærlig – det har vi sådan set heller ikke.

Men der skal laves 40 styk. Biler som alle er baseret på den nuværende 911 Turbo S. Bare virkelig meget på steroider. Fabriksbilen yder nemlig ‘kun’ 500 hestekræfter. Det forvandler Marc Philipp Gemballa – der er søn af den afdøde tyske tuner Uwe Gemballa – først til 750 hestekræfter. Alt sammen med hjælp fra en anden Porsche-tuner, RUF.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Kunder, som ikke kan få nok, kan vælge en anden motorstyring som lægger yderligere 80 hestekræfter til regnskabet. Det vildeste er næsten, at bilen forsat må kører rundt med nummerplader på.

Ombygningen, selv den med 830 hestekræfter, lever nemlig op til de nuværende Euronorm 6-emissionskrav. Det er dog langt fra sikkert, at nogle af de 40 biler finder vej til Europa. Modellen er nemlig tiltænkt kunder i Saudi-Arabien, hvor prisen på 600.000 dollars svarende til 4,2 millioner kr. nok alligevel er et ‘lille’ greb i lommen.

Marsien er i øvrigt fransk for “marsmand” eller “marsboer”. En passende hilsen til ørkensandet i Mellemøsten der godt kan om Mars’ røde overflade.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?