Derfor har du IKKE lyst til at købe denne Maybach GLS 600

På fire hjul bliver det ikke meget mere luksuriøst end Maybach. Men lige denne GLS 600 har du ikke lyst til at komme i nærheden af. Heller ikke selvom den har kørt bare 624 kilometer.


Denne GLS 600 ( der står fejlagtigt 550 i annoncen, red.) ser ud til at være mere end køreklar. Ingen skader. I hvert fald ingen synlige. Men når den samtidig sælges af amerikanske Copart, der lever af at sælge skrotbiler, bør alarmklokkerne ringe.

Vi skal da heller ikke ret langt ned i annonceteksten for at finde en forklaring.

For bilen, der ellers har bare 388 mil (624 kilometer) på klokken, har nemlig intet stelnummer. Hvorfor og hvordan det er sket, er der desværre ingen forklaring på. Men det manglende stelnummer betyder, at bilen bliver mere end svær at få ud på vejene.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Og det hjælper ikke, at den er spritny og sikkert ikke fejler noget. Altså andet end at stelnummeret mangler. Carscoops gætter på, at bilen har været beslaglagt af myndighederne. Og at den nu sælges af et forsikringsselskab.

Ligesom andre Maybach-modeller er der tale om udpræget luksus på fire hjul. Over alt i kabinen er der hvidt læder. Hvem end der så har bestilt bilen fra fabrikken i Tyskland, har krydset brune kontrastsyninger i læderet og brune gulvtæpper.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Hvilket uden tvivl har været hammerende dyrt ekstraudstyr. Mellem forhjulene på GLS 600 ligger Mercedes’ velkendte 4-liters biturbo-V8. I den store SUV er den trimmet til at yde 550 hestekræfter og 730 Nm.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Artikler og reklamelinks:
1
2
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk