Derfor gik George Russell rundt i Ricciardo-tøj

Foto: Instagram.com/georgerussell63/

På banen er de rivaler, men uden paddocken er situationen en helt anden mellem Daniel Ricciardo og George Russell. 

Den ene er måske snart fortid i Formel 1. Den anden har sandsynligvis stadig sit første verdensmesterskab til gode. På banen er de rivaler, Daniel Ricciardo og George Russell. Men sådan forholder det sig ikke, når kørehandsker, hjelm og dragt er lagt til side.

For nok Daniel Ricciardo fået ophævet sin McLaren-kontrakt et år før tid, men australieren er på det helt personlige plan en særdeles populær herre i paddocken. Forud for weekendens grandprix på Zandvoort-banen i Holland er George Russell da også blevet stoppet iført Ricciardo-merchandise.

Og det er ifølge Ricciardo englænders kærestes skyld.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
– Jeg fik et billede fra George, hvor hans kæreste sidder og kigger på ting i min shop. Og så svarer jeg tilbage “hey mate, sig mig hvad hun kan lide. Så sender jeg noget, fortalte australieren til de fremmødte journalister i Holland.

Og noget må altså være sendt mellem de to rivaler/kammerater. Noget som også passer George Russell. For torsdag blev Mercedes-køreren spottet i Ricciardo-kluns. Hvilket han da heller ikke lægger skjul på via de sociale medier. Snarere tværtimod.

Det er i øvrigt ikke første gang, at George Russell gør reklame for rivalen Ricciardo. Det samme skete også i Tyrkiet i 2020, hvor englænderen – som dengang kørte for Williams – iførte sig en Ricciardo-kassett.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk