Reklame:

Derfor er denne Ford GT den mest sjældne i verden

Du finder bare én bil magen til. Ud af 4.038 eksemplarer kom kun to Ford GT’er nemlig til at se ud som bilen her.

Der er seks dage tilbage af auktionen over denne Ford GT. Og at den lave superbil ikke har kørt mere end 25 kilometer (15,9 mil, red.), siden den forlod samlebåndet i 2006, er sådan set ikke det vildeste her. Nej, den er én af bare to biler, som Ford farvede Speed Yellow.

Bevares, Ford havde farven fremme 75 gange på GT-samlebåndet i 2006. Men det er den ene af de bare to biler, som ikke blev leveret med to sorte stafferinger fra kølerhjelm til bagklap. Det siger sælger i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Skulle du have glemt det så kommer her en ultrakort specliste: Den 16 år gamle Ford er nemlig udstyret med en 5,4-liters suge-V8’er som trækker på baghjulene. Hestekræfter er der 558 styk af. For ikke at glemme momentet på 678 Nm. Det hele håndteres via en sekstrins manuel gearkasse.

Hvad skal bilen så koste i dag? Ja, det ved vi først om en lille uges tid. Men ud fra spec-listen – som stadig sidder i forruden – kan vi se, at bilens første ejer gav 161.595 dollars for den for 16 år siden. I dag svarer det til 1,1 millioner danske kroner plus det løse. På tidspunktet for denne artikels publicering er vi allerede langt forbi nybilsprisen. De indtil videre 8 bud har sendt Ford’ens værdi forbi 470.000 dollars svarende til 3.270.000 kr.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?