Derfor er Copenhagen Historic Grand Prix det fedeste udendørs event i Danmark

Tre dage med racerbiler i alle afskygninger midt i København. Copenhagen Historic Grand Prix er den perfekte opskrift på bilernes Roskilde Festival. Her kan du se, hvorfor du skal med næste år.

“Copenhagen Historic Grand Prix er dansk motorsports flagskib. CHGP er et racerløb på Bellahøj i København – med action, dramatik, fuld fart og underholdning for hele familien. Det er hér, vi over en hel weekend i august hvert år fejrer historiske racerbiler og berømte racerkørere, især vores danske ikoner, men også udenlandske stjerner”.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Sådan skriver CHGP på deres hjemmeside, og beskrivelsen er mere end korrekt. For det tre dage lange event er uden tvivl det fedeste af sin slags i Danmark. En form for københavner-udgave af Goodwood festival of Speed.

Gæsterne kan hvert år i august opleve det bedste indenfor især historiske racerbiler på den fede Bellahøj-bybane. Men også masser af superbiler får lov til at strække ben på banen. Blandt andet fordi det traditionelle Race For Riget samler penge ind til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet. I år lykkedes det endda at sætte rekord med hele 740.000 kr. indsamlet til det gode formål. Fantastisk!

Boosted.dk og Auto Show var traditionen tro også repræsenteret i form at tre hårdpumpede driftbiler, der lavede fed showkørsel på banen både lørdag og søndag. Til stor jubel for de mange tusinde publikummer på tribuner og langs hegnet.

Reklameblok:Herunder kan du se en stak stemningsbilleder fra en fantastisk weekend til Copenhagen Historic Grand Prix.

Læs mere om racet her: www.chgp.dk

Og så glæder vi os til at se jer alle sammen den 20.-21. august til Danmarks største bilmesse i Odense Congress Center: Auto Show 2022

Reklameblok:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christian Lassen (@chberglassen)

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af VCD Photos (@vcd.photos.dk)

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af NT Car Collection (@ntcarcollection)

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Michael Ewert (@ewertfoto)

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Racelens.dk (@racelensdk)

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Racelens.dk (@racelensdk)

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk