Derfor byder folk som gale på denne 22 år gamle Honda


Okay, lige denne Honda er ikke som den slags er flest med 22 år på bagsmækken. Men kan det retfærdiggøre prisen?

Auktionen slutter i morgen. Men allerede inden, hammeren falder, er denne Acura/Honda Integra Type R budt op i 111.000 dollars. Altså 742.000 kroner. Og det skal muligvis forklares med kilometertallet.

For selvom Integra’eren er født for 22 år siden, så fortæller speedometeret, at den har tilbagelagt bare 6.600 mil i alt. Det er bare 10.600 kilometer. Om bilen skriver sælger, at den altid har været hos den samme familien.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:LÆS OGSÅ: Kontant afslører kendt bilforhandler – beholder kundernes penge og udskriver bøder

I sin tid blev den købt af den nuværende ejers far. Altså fra ny. Hverken far eller søn har dog brugt bilen ret meget. En forklaringen på hvorfor kommer vi dog desværre ikke nærmere. Men det betyder, at den 1.8-liter firecylindrede motor med 200 hestekræfter.

Hestekræfter der stadig skal igennem en femtrins manuel gearkasse. Der er absolut ikke ændret noget her. Men kan det retfærdiggøre prisen? Svaret må vi vente til i morgen, lørdag, med at få.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:NÆSTE SIDE
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk