Der er ild i dette Dodge Viper-bord

Kunsteren John Cobb har skabt det vildeste terrassebord ud af motorblokken fra en Dodge Viper årgang 2002. Prisen er 11.500 dollars.

Det perfekte partytrick til de mørkere tider vi i disse dage er godt på vej ind i? Så skal du have dig et bord lavet af blokken fra en ticylindrede Dodge Viper.

Har du nogensinde ønsket dig et V10-drevet terrassebord? Hvis svaret er ja, så er det måske lige præcis dette bord, du leder efter. Det spyr endda ild.

For at lave dette unikke terrassebord har kunsteren John Cobb taget V10-motoren fra en Dodge Viper årgang 2002 – resultatet er det perfekte ti-cylindrede møbel.

I hvert fald hvis du spørger os.For at få det til at spy flammer har John Cobb udstyret hver cylindre med egen tænding. Bordet kan derfor ‘startes’ ved at vride en nøgle monteret i den ene ende af blokken.

Cobb har brugt hele fem måneder på værket. Undervejs var han bekymret for, om nogen overhovedet vil finde den slags interessant. Måske ville der slet ikke være nogen køber.

De bekymring blev dog hurtigt gjort til skamme. Og det endda af en Dodge Viper-ejer, som endda slog til, før Cobb overhovedet fik sat værket til salg.

Andre interesserede behøver dog ikke at sidde slukørede tilbage. For John Cobb har fortalt, at han med glæde laver flere af den slags borde. Men de bliver ikke billige. Vi taler om en pris på mindst 11.500 dollars. Svarende til 73.000 danske kroner med dagens vekselkurs.

Til gengæld har du noget, selv den mest hardcore bilnørd bør falde på røven over.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk