Denne twinturbo Aventador kan blive din

Hvis du kunne leve uden begge nyrer, vil du stadig ikke have råd til denne vanvittige Lamborghini Aventador, som Underground Racing har sat til salg.

Hvis du kunne leve uden begge nyrer, vil du stadig ikke have råd til denne vanvittige Lamborghini Aventador, som Underground Racing har sat til salg.

I denne uge kunne vi her på Boosted fortælle, at Lamborghini efter 12 år har indstillet produktionen af topmodellen Aventador.

Der skulle kun have været 4.000 eksemplarer. Men Lamborghini sendte heldigvis mere end 10.000 ud af fabriksportene i Sant’Agata. Det hele sluttede officelt med Ultimae – et monster med 780 hestekræfter fra den 6.5-liters V12’er.Altså officelt. For uden for fabrikkens vægge har et hav af tunere i løbet af de seneste 12 år kastet deres kærlighed på Aventador’en. Her har vi at gøre med en Aventador SVJ. Endnu en af Lamborghinis specialudgaver.

1.250 hk på oktan 100
Men – og det er et stort men – den her har fået eftermonteret ikke bare én men hele to turboer. Sat op til racerbanen yder bæstet vanvittige 2.000 hestekræfter med E85-brændstof. Det er lidt mere afdæmpet, men stadig sindssygt, hvis bilen fodres med almindeligt oktan 100, som kan findes på snart sagt enhver tankstation.

Så må du ‘nøjes’ med 1.250 hk… nøjes.

Hvad vildere er, så kan bilen faktisk blive din. For tuneren Underground Racing har sat bilen til salg. Men selv hvis du sælger din ene nyre på det sorte marked, sådan en kan du cirka få 1.4 millioner kroner for, vil du stadig mangle 9,4 millioner kroner.

Hvis du kunne leve uden begge nyrer, vil du stadig ikke have råd til denne vanvittige Lamborghini Aventador, som Underground Racing har sat til salg.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk