Denne lille Suzuki har vanvittige 446 hk

Du er lovlig undskyldt, hvis Suzuki Mighty Boy - ja, det hedder den faktisk - ikke siger dig noget. Bilen er nemlig en Kei-car og således forbeholdt det japanske marked... men!

Du er lovlig undskyldt, hvis Suzuki Mighty Boy – ja, det hedder den faktisk – ikke siger dig noget. Bilen er nemlig en Kei-car og således forbeholdt det japanske marked… men!

Lige denne Mighty Boy bør du kende til. Den har nemlig ikke meget mere end sine fysiske dimensioner tilfælles med det øvrige Kei-car-marked i Japan.

Den kan nemlig slet ikke være med på reglen om, at motoren maksimalt må have en slagvolumen på 660 kubik. Slet ikke. Bilens australske ejer, Chris, har nemlig udstyret den med en seks-liters V8’er, som kører med direkte metanol-indsprøjtning.

LÆS OGSÅ: Tyve dømt: brugte gammel ‘Game Boy’ til at stjæle bilerDet lyder som det rene vanvid. Hvilket det også er. Men hey, bilen er god for 446 hestekræfter og den veje stadig kun 550 kilo. Det er 1,23 hk pr. kilo bil. Til sammenligning, hvis man overhovedet kan tillade sig det, slæber en Bugatti Chiron rundt på 1.996 kilo, hvilket kan konverteres til 0,75 hk. pr. kilo.

Tyg lige på den oplysning mens du ser videoen herunder.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk