Denne Lamborghini ‘Fake-a-dor’ kan blive din


Det ligner, men det er ikke, en Lamborghini Aventador på disse billeder. Men er d interesseret, så er der lige nu en pris på bilen.

Lamborghini er nok ikke særligt begejstret for, at den findes. Men det gør den – hils på hvad man vel godt kan kalde ‘Fake-a-dor’. Den er lige nu til salg i Rusland og det med et prisskilt på 1,1 millioner russiske rubler.

Og ja, det lyder af meget. Men den russiske rubel er så langt fra den stærkeste valuta i verden. Derfor er beløbet i dansk mønt da også ‘bare’ 98.500 kr.

Sælgeren skriver ikke noget om bilens dimensioner. Vi ved derfor ikke, hvordan bilen står i forhold til den italienske inspirationskilde. Altså andet end det vi kan se på billederne.Sælger skriver dog, at karosseriet er udstyret med en 1JZ-motor fra Toyota, og at den derfor yder lige omkring 250 hestekræfter. Stadig 530 hestekræfter fra det som den sidste Aventador, Ultimae, kan prale af. En automatgearkasse sørger for at sende kræfterne ud til baghjulene, så lidt har de to biler da til fælles. Eller.. virkelighedens Aventador har dobbeltkoblings-gear.

LÆS OGSÅ: Ejer af beslaglagt Lamborghini – “Politiet har ingen beviser”

Ifølge sælger er alene fælgene en fjerdedel af bilens samlede værdig, fordi de er originale Lamborghini-hjul. Og skulle man være interesseret, lover sælger, at der følger en masse dele med, så projektet kan færdiggøres.

Reklame-video:

Så er det vi spørger – hvornår har du sidst hørt om en færdig projektbil? Nej, vel?! Sælger hævder, at prisen er symbol og slet ikke står mål med, hvad der er smidt i projektet.

Det der med Aventador-replikaer er ikke noget nyt. Og Lamborghini har faktisk været glade for én af dem. Nemlig den som Sterling Backus i 2019 byggede og 3D-printede til sin dengang 11-årige søn, Xander.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Reklame-video:


Næste side
Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk