Denne Lamborghini er i virkeligheden… Ja, hvad?


Du skal ikke have set en Aventador ret mange gang, for at vide at bilen her ikke er den ægte. Men hvad er den så?

Da man stadig kunne købe en fabriksny Lamborghini Aventador, kostede den 2,6 millioner kroner. Altså uden dansk afgift. Og for de 2,6 millioner kr. fik du kun ‘basismodellen.

Så for nogle er fristelsen til at ‘gøre det selv’ nok pænt stor. Vi er bare ikke sikre på, at vi vil ses i lige denne ‘italiener’. Den har nemlig ikke ret meget med hverken Italien eller Lamborghini at gøre.

Men hvad er det så, der gemmer sig her? Jo, en firedørs Honda Civic. Ja, du læste rigtigt. En firedørs Honda!

Artiklen fortsætter efter reklamerne:Bilen er bygget i Indien, og det er faktisk ikke første gang, vi ser en ‘fake a dor’ dukke op på de kanter. Tidligere i år skrev vi her på Boosted, om hvordan et pladeværksted i Indien havde fået en Aventador SVJ ud af en anden Honda Civic.. Altså med lidt god vilje.

I lighed med eksemplaret i videoen herunder har den bil også hydrauliske saksedøre, 19″ alu-fælge og… plads til fem passagere?

Artiklen fortsætter efter videoen:

 

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? så skriv til bj@boosted.dk