Denne Golf 7 Variant er 560 hk pakket ind i læder og kulfiber

Den tyske tuner PS-Sattlerei har afsløret deres one off-raket af en Volkswagen Golf Variant. 

Den tyske tuner PS-Sattlerei har afsløret deres one off-raket af en Volkswagen Golf Variant. 

Bilen, som er bygget på Golf 7-platformen MQB, producerer herligt meget turbotryk og kan prale af om ikke et smagsfuld interiør så i hvert fald en meget iøjnefaldene kabine.

Motormæssigt har tuneren holdt fast i den to-liters, firecylindrede turbobenziner, som Golf’en leveres med fra fabrikken. Da Golf 7 Variant trillede af samlebåndet, havde den 310 hestekræfter og 400 Nm. Det har den ikke mere. Den har meget mere.

HGP-dele under hjelmen
Men tilføjelsen af ​​HGP-komponenter har PS-Sattlerei fået stationcar’en til at sparke hele 560 hestekræfter i asfalten. Et nyt udstødningssystem sørger for, at du i hvert fald ikke kører ubemærket forbi den øvrige trafik. Og skulle du have brug for at bremse, piller et sæt Audi RS3-bremser hurtigt tempoet ud af bilen igen.Kulfiberdele giver karosseriet det helt rigtige ræs-præg. Lige nok til at folk ikke tror, du kører racerbil på gaden. Hvis de da ved, hvad de kigger på. De Sort OZ Ultraleggera HLT-hjul, som er pakket ind i lige så sorte Hankook-dæk, kan nemlig godt gøre det lidt svært.

Hvis man da kan overse, at en KW-undervogn har skudt Golf’en godt i knæene.

Som vi nævnte, bygger PS-Sattlerei kun dette ene eksemplar.  Så prisen er ikke oplyst, desværre. Men hvis du nu spørger pænt med et seriøst bundt euro-sedler i hånden, kan det jo være, der kan bygges endnu én.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk