Denne Bugatti består KUN af 24 karat guld


Måske en idé til manden der virkelig har alt?

Bugatti har sammen med den britiske smykkeproducent Asprey produceret en forgyldt replika af den lige så unikke hyperbil La Voiture Noire. En bil det i øvrigt siges, at fodboldstjernen Cristiano Ronaldo ejer. Det er dog aldrig bekræftet.

Replikaen er skabt i 24 karat guld, og den hviler på en håndlavet pedestal, som i øvrigt er signeret af folkene bag den ægte La Voiture Noire. Bugatti siger, at det, vi kan se på billederne her, ikke er det færdige arbejde. Det er mærket nemlig først klar til afsløre en gang hen i marts. Så måske allerede i næste uge?

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Prisen er der ikke nævnt noget om. Og det skal ikke overraske os, hvis vi aldrig får den at vide. Det betyder dog ikke, at du er helt udelukket fra at få en Bugatti-replika hjem. Asprey og Bugatti vil på et senere tidspunkt fremstille 261 eksemplarer. Men de vil alle sammen være mindre og ‘kun’ fremstillet af sølv.

Hylder en forsvunden legende
Tallet er dog ikke helt så tilfældigt, som det måske lyder. De 261 enheder er nemlig en reference til topfarten i La Voiture Noire på 261 mph (420 km/t)

Bugatti viste første gang La Voiture Noire frem på Geneve Motor Show i 2019. Ikke bare er den med en pris på 18,7 millioner dollars – svarende til 124,5 millioner danske kroner – Bugattis dyreste bil nogensinde. Bilen er en hyldest til originalen fra 1936, 57 SC Atlantic La Voiture Noire, som Bugatti tabte sporet af to år senere.

Siden har ingen set bilen. Ikke officelt i hvert fald. Men hvis man finder den, er der bred enighed om, at den vil være mindst 100 millioner dollars (665 millioner danske kroner) værd i dag.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af guld-modellen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
NÆSTE SIDE
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk