Denne bil kommer til Danmark – men du kan ikke købe den

Foto: Nio/PR

Til gengæld er alt standard. Ikke noget med ekstraudstyr i den Tesla S-lignende Nio ET7.


Nio siger dig måske ikke noget. Men måske bliver det lettere at huske det kinesiske mærke på deres batteriskiftestationer, som også kommer til Danmark. Og ja, så selvfølgelig det faktum, at du faktisk slet ikke kan købe en Nio.

Men du kan lease den. Det bliver dog en dyr omgang. Nios leasingpriser begynder ved 11.799 kr., og det er kun for bilen. Du skal stadig betale for særskilt for at lade. Prisen inkluderer i øvrigt bare 1.250 kilometer om måneden.

Til gengæld er kaskoforsikring, service samt hente og bringe-service med i prisen. Det er dog ikke sikkert, at Nio holder fast i leasingløsningen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Til den den danske præsentation af mærket, som fandt sted i Holte tidligere på måneden, fortalte Nios danske ansatte, at det måske bliver muligt at købe Nio kontant. Det kan nordmændene eksempelvis allerede.

Noget af det, der skal få danske bilister over i en Nio, er mængden af udstyr. Standardudstyr vel at mærke. Ting som komfortluk af dørerne, elektronisk styring af ventilationsspjæld, panoramaglastag, lydanlæg med 23 højttalere og sæder med massagefunktion, er normalt noget der skal betales ekstra for hos andre bilmærker. I Nio ET7 er det standard.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk