Reklame:

Dengang Hartge lagde 550 hk og V10’er i en 3 Serie

Du vil ha’ baghjultræk og BMW-logo men intet M-skilt? Overvej den ekstremt sjældne 3-serie med M5-V10’er fra Hartge

Hvis det er power pakket ind i anonymitet, du er ude efter, så skal du købe dig en BMW E90 sedan fra Hartge.

Tilbage i 2006 formåede den tysker tuner nemlig at mase en enorm fem liters V10’er fra storebror E60 M5 ned i den lille 3-serie. Hartge døbte den passende H50 V10.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Som om bare det at lægge V10’eren ned i 3-serien ikke er vanvid nok i sig selv, toppede tunerne lige operationen af med at lægge 50 hestekræfter til de 500, der i forvejen havde hjemme under hjelmen.

LÆS OGSÅ: Her kan bilister få op til 53.000 kr. for at skrotte benzinbilen

Det flankeret af en momentkurve, som også fik en vitaminindsprøjtning for at ende på samlede 530.1 newtonmeter. Og med en 0-100 km/t-tid på 4.3 sekunder skal der altså et mere end almindelig godt kenderblik til for at spotte, at du ikke kører i enhver anden 3-serie fra midt-nullerne med “lidt” store fælge. De måler 20″.

Suge-V10’eren mister i øvrigt først pusten, når speedometeret banker på ud for 320 kilometer i timen med 9.000 omdrejninger i minuttet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Eneste lille men? Hvis du vil køre sleeperstilen fuldt ud, er der måske lige lovligt mange V10-emblemer rundt om på bilen. Men det er intet, lidt fortynder ikke er løsningen på.

Enthusiastauto
Enthusiastauto

 

Enthusiastauto
Enthusiastauto

Reklameblok:


Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?